1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
YouTube-verdens mest populære nettbaserte videofellesskaptv2sport_logoFacebook er det suverent største nettsamfunnet i NorgeNorges største markedsplassBergen kinoSK Brann - Bergens stolthetSpotify - stream musikk fra hele verdenGoogletinnHotmail.comGmailskyss
Sammenlign priser på varer
BillettservicePå sas.no kan man bestille billig flyreise, hotell, leiebil og pakkereise.Billig hotell med hotels_comItslearningnav_logo

Severdigheter

Helikoptertur over Bergen

mandag 26. juni 2017 08:47

helicopter_tourSe og nyt denne fantastiske videoen tatt i helikopter over Bergen i full HD. Filmen og bildene står Svein Magne Tunli for. 

Les mer …

Skansen Brannstasjon

mandag 26. juni 2017 08:47

skansen_brannstasjonBrannstasjonen er tegnet av arkitekt Paul Theodor Bjørnstad og tatt i bruk, som Sandviken brannstasjon, i september 1903. Foranledningen til de nye brannstasjonene var bybrannen 22. september 1901, som førte med seg ny vilje til å investere i brannsikring, både hos bystyret og blant private.

Les mer …

Ulriken

mandag 26. juni 2017 08:47

ulriken

Ulriken er det høyeste av de "klassiske" 7 fjell og rager 643 moh. Navnet kommer trolig av norrønt Alrek, det ruvende. Fjellets flanker er bratte, men fra toppen brer det seg et flott turterreng mot nord, sør og øst.

Les mer …

Halsnøy kloster

mandag 26. juni 2017 08:47

kloster1

Halsnøy Kloster Ruinanlegg Halsnøy Kloster er i dag et av flere tun i Sunnhordland Museum sine samlinger og ligger på den vakre øya Halsnøy i Kvinnherad kommune på vestlandet. Øya finner du ytterst i Hardangerfjorden, mellom fastlandet og Stord.

Les mer …

Ole Bull - Lysøen

mandag 26. juni 2017 08:47

olebull2

Ole Bull ble født på Svaneapoteket i Bergen, der hans far var apoteker. Familien hadde også en eiendom på Valestrandsfossen på Osterøy. Dette særpregede huset står slik det var den gangen Ole Bull benyttet det. Huset er per dags dato åpent for omvising i sommerperioden.

Les mer …

i Bergen & Hordaland