1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
YouTube-verdens mest populære nettbaserte videofellesskaptv2sport_logoFacebook er det suverent største nettsamfunnet i NorgeNorges største markedsplassBergen kinoSK Brann - Bergens stolthetSpotify - stream musikk fra hele verdenGoogletinnHotmail.comGmailskyss
Sammenlign priser på varer
BillettservicePå sas.no kan man bestille billig flyreise, hotell, leiebil og pakkereise.Billig hotell med hotels_comItslearningnav_logo

Mat & bevertning

Baran Cafè og Pars

mandag 26. juni 2017 08:57

baran_cafeBaran Cafè og Pars er byens klart beste spisested hvis du liker litt krydder i maten. Den er i tillegg den restauranten som gir mest valuta for pengene. Vakre Persiske gjenstander. Kunst og kunnskapsrik service gir ekte persisk atmosfære. Pars ligger i Sigurds gate 5 og er byens suverent mest spennende restaurant. Hvis du liker litt krydder. Billig er det også.

Les mer …

Eventyrkaker

mandag 26. juni 2017 08:57

eventyrkaker_2Jeg baker og dekorerer det meste av kaker etter dine ønsker og ideer. Bare ta en titt i  Kake Galleriet mitt,og finner du ikke akkurat den kaken du leter etter, så husk at det meste kan forandres på for å tilpasse kakene slik at dem blir slik du vil ha dem. Vi holder til på Os.

Les mer …

Bakeshop.no

mandag 26. juni 2017 08:57

bakeshopBake og konditorutstyr, kakeformer og pynt, nyttige ting til kjøkkenet med mer. Butikken ligger i Domkirkegaten 3 - rett bak politistasjonen.

Les mer …

Baker Brun

mandag 26. juni 2017 08:57

baker_brunBaker Brun har en lang og tradisjonsrik historie. Selskapet ble etablert i Bergen av Ferdinand Brun i 1893. Selskapet har helt siden etableringen holdt sitt virke i Bergen, og framstår i dag som en suksessrik bakeribedrift med sterke merkenavn.

Les mer …

Cafe Capello

mandag 26. juni 2017 08:57

capellaCafe Capello er en sjarmerende kafé i hjertet av Bergen sentrum, like ved turistinformasjonen og fisketorget. Interiøret domineres av 50- og 60-tallseffekter, bla. egen jukeboks.

Les mer …

Amore Italy

mandag 26. juni 2017 08:57

Amore Italy er en prisbelønt kaffebar med et intimt og koselig preg.  Amore Italy har hentet kaffeoppskrifter fra fjern og nær, og har hele verden som råvarelager.

Les mer …

Jacob Aall Brasserie & Bar

mandag 26. juni 2017 08:57

jacob_aallJacob Aall Brasserie & Bar har en trivelig atmosfære enten du ønsker å sitte inne eller ute- morgen eller kveld. Vi har også gode selskapslokaler for private arrangementer og fester.

Les mer …

3 Kroneren

mandag 26. juni 2017 08:57

3 Kroneren er en pølsebod i nærheten av Bryggen. Om du er lei av kebab, og bare det minste glad i pølser, er det vel verdt det å ta nattmaten din her. Gratis saft til alle pølsekunder trekker opp. Spesialiteten er meterlange pølser!

Les mer …

Escalón

mandag 26. juni 2017 08:57

escalonTapasrestauranten Escalón ble startet i 1998 rett ved siden av Fløybanen på Vetrlidsalmenning i Bergen sentrum. Restauranten har 55 sitteplasser og et av byens minste og mest effektive restaurantkjøkken.

Les mer …

i Bergen & Hordaland