1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
YouTube-verdens mest populære nettbaserte videofellesskaptv2sport_logoFacebook er det suverent største nettsamfunnet i NorgeNorges største markedsplassBergen kinoSK Brann - Bergens stolthetSpotify - stream musikk fra hele verdenGoogletinnHotmail.comGmailskyss
Sammenlign priser på varer
BillettservicePå sas.no kan man bestille billig flyreise, hotell, leiebil og pakkereise.Billig hotell med hotels_comItslearningnav_logo

Hotell & camping

Kjellersmauet Gjestehus

tirsdag 27. juni 2017 10:18

kjellesmauetKjellersmauet er et av Bergens mange "smau"; en smal liten gate omgitt av sjarmerende gamle små trehus som hviler mot hverandre. Den gamle trebebyggelsen er unik for Bergen, og menneskene som bor her har et nært forhold til sitt eget strøk.

Les mer …

Bergen Camping Park AS

tirsdag 27. juni 2017 10:18

bergen_camping_parkVelkommen til Bergens mest sentrale camping park kun 15 km nord for sentrum. Bergen Camping Park tilbyr hytter, rom og caravanplasser.

Les mer …

Bergen Vandrerhjem Montana

tirsdag 27. juni 2017 10:18

bergen_vandrerhjem_montana_logoBergen Vandrerhjem Montana ligger vakkert til et stykke oppe i fjellsiden til Bergens kjente fjell Ulriken og er et rimelig alternativ til dyre hotell.

Les mer …

Jacobs Apartments

tirsdag 27. juni 2017 10:18

jacobs_apartments_frontJacob Apartments er lokalisert i Bergen sentrum, kun 5 minutters gange fra Togstasjonen, Torgallmenningen og Bryggen. Vi tilbyr 21 apartments og rom som varierer i størrelse og løsning. Alle enhetene inneholder bad og enkel kjøkkenløsning. Alle rom er også utstyrt med TV og har inkludert trådløst internett.

Les mer …

Lone Camping

tirsdag 27. juni 2017 10:18

Lone_campingLone Camping er Bergens største campingplass. Vakker beliggenhet 25 min. kjøretur fra Bergen. Vi tilbyr campingplass, motell, hytter, kanoutleie og butikk.

Les mer …

Bergen Travel Hotel - Bergen Gjestehus

tirsdag 27. juni 2017 10:18

bergen_travel_hotelVil du bo på et hotell i Bergen Sentrum med gåavstand til Bryggen, Fisketorget, handlegatene, Grieghallen og Teateret? Bergen Travel Hotel ligger midt i byen, i nærheten av de fleste attraksjoner og med korte avstander til jernbanestasjonen, båtterminaler og busstasjonen.

Les mer …

Bergen YMCA Hostel

tirsdag 27. juni 2017 10:18

bergen_ymca_hostelHos oss overnatter du  rimelig, i gode senger og du får eget bad og kjøkken på rommet. Sengetøy og tilgang til internett er inkludert i overnattingsprisen. Har du med din egen pc, benytter du trådløst nettverk. Det er også gratis å bruke internettcafeen mens du bor på Bergen YMCA Hostel.

Les mer …

Steens hotel

tirsdag 27. juni 2017 10:18

steen_hotel1890 talls stil og atmosfære er godt bevart i Parkveien, både i Steens Frokosthotel og i omgivelsene. Familien Steen har eid og drevet hotellet siden 1950. Vi har idag 21 værelser av god hotell-standard, alle med privat dusj og wc, telefon trådløst internett og kabel-TV. De fleste rommene har utsikt mot parken.

Les mer …

Marken gjestehus

tirsdag 27. juni 2017 10:18

marken1Marken Gjestehus er et svært  sentralt og rimelig overnattingssted, for deg som ønsker å bruke pengene på annet enn kun å sove! Med lokalisering midt i Bergen har du en ypperlig base for å kunne utforske det du interesserer deg for.

Les mer …

i Bergen & Hordaland