1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
YouTube-verdens mest populære nettbaserte videofellesskaptv2sport_logoFacebook er det suverent største nettsamfunnet i NorgeNorges største markedsplassBergen kinoSK Brann - Bergens stolthetSpotify - stream musikk fra hele verdenGoogletinnHotmail.comGmailskyss
Sammenlign priser på varer
BillettservicePå sas.no kan man bestille billig flyreise, hotell, leiebil og pakkereise.Billig hotell med hotels_comItslearningnav_logo

Helse & livsstil

Match.com

mandag 26. juni 2017 08:46

matchStadig flere bruker nettet for å finne en partner, og i Norge er faktisk nettdating nå den vanligste måten å treffes på. Match.com er Norges ledende nettdatingstjeneste, og i følge TNS/SIFO treffer 46 personer sin partner på Match.com hver dag. 

Bli medlem  (Sponset lenke)

Les mer …

Savannah make up & clothing

mandag 26. juni 2017 08:46

savannahmakeupFreelance make up artist i Bergen, innehaver av Savannah make up & clothing. Erfaring med: fashion models, media , fotografer, kortfilm , musikkvideoer, magasin, reklame , frisører, bruder, utdrikningslag, private make up kurs osv.

Les mer …

be2 Norway

mandag 26. juni 2017 08:46

be2Online partneragenturet be2 har vunnet flere tester i kategorien partnerformidlingen på nettet. En vitenskapelig basert personlighetstest er basis for denne seriøse tjenesteytelsen, basert på utsagnet: ”kvalitet er viktigere en kvantitet”. Hjemmeside (Sponset lenke)

E-kontakt

mandag 26. juni 2017 08:46

e_kontakt_logoE-kontakt.no er en datingside på Internett for i første rekke single som søker kontakt med nye venner og bekjentskaper. Bare seriøse kontaktannonser publiseres, etter manuell granskning. (dette skjer 08.00 til 23.00 alle dager i uken).

Les mer …

NettDating.no

mandag 26. juni 2017 08:46

nettdating_noPå NettDating.no gjør vi det enkelt, vi har bare èn type medlemsskap og dette gir deg tilgang til alle våre funksjoner! Dermed kan du kontakte hvem du vil, svare hvem du vil, laste opp egne bilder, se andres bilder og benytte vår tjeneste fullt ut. Vi har heller ingen bindingstid på vårt medlemsskap som for tiden er 100% gratis!

Les mer …

Møteplassen

mandag 26. juni 2017 08:46

moteplassenPå Møteplassen kommer du i kontakt med titusener av single som vil chatte, flørte og date på nettet. Hvis du tør å ta det første steget, er det god sjanse for at noe nytt og spennende kan begynne akkurat her og nå.

Les mer …

Sukker.no

mandag 26. juni 2017 08:46

sukkerSukker.no Norges største og desidert mest populære datingtjeneste! Sukker fungerer meget bra og den unike matchsorteringen gjør tjenesten svært effektiv. Hvert år dannes det tusenvis av kjærestepar som gjør at vårt gode rykte går foran oss og positive tilbakemeldinger fra kjærestepar strømmer inn.

Les mer …

Victoria Milan

mandag 26. juni 2017 08:46

victoria_milanVictoria Milan er Nordens første datingside for gifte- og samboende mennesker som søker en affære. Enten du søker en anonym web-flirt, en engangsaffære eller et noe mer langvarig forhold tilbyr Victoria Milan en trygg og diskré møteplass på nettet.

Les mer …

Betterlife.no

mandag 26. juni 2017 08:46

betterlifeSelskapet har som formål å være personlig støttespillere for personer med behov for å endre sitt kosthold permanent. Resultatet vil bli en bedre helse og riktig vekt. Det brukes ingen fastlåst diett, men vi gir råd ut fra den livsstil, aktivitetsnivå og de spisevaner den enkelte selv har.

Les mer …

i Bergen & Hordaland