1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
YouTube-verdens mest populære nettbaserte videofellesskaptv2sport_logoFacebook er det suverent største nettsamfunnet i NorgeNorges største markedsplassBergen kinoSK Brann - Bergens stolthetSpotify - stream musikk fra hele verdenGoogletinnHotmail.comGmailskyss
Sammenlign priser på varer
BillettservicePå sas.no kan man bestille billig flyreise, hotell, leiebil og pakkereise.Billig hotell med hotels_comItslearningnav_logo

Håndverkere

Fedøy Elektro Service

mandag 26. juni 2017 08:43

fedoy_elektro_2Velkommen til Fedøy Elektro Service. Vi hjelper deg å velge. Autorisert leverandør av varmepumper, luft/luft og luft/vann. For kunder som er opptatt av design og kvalitet.

Les mer …

Murmester Jon A. Nygård AS

mandag 26. juni 2017 08:43

murmester_jon_nygaardMurmester Jon A. Nygård AS holder til i nye, trivelige lokaler, - har moderne verktøy og utstyr - bedriften er godkjent opplæringsbedrift av Fagopplæringskontoret. Bedriften vår ligger plassert i Åsane,  ca 15 kilometer nord for Bergen sentrum,  nærmere bestemt på Haukås.

Les mer …

Ø.Antonsen AS

mandag 26. juni 2017 08:43

antonsen_2Velkommen til rørleggermester Ø.Antonsen AS. Vi er rørleggerfirma med 25 års erfaring. Alle våre ansatte har fagbrev, dette gir deg trygghet og kvalitet. Vi hjelper både bedrifts og privat kunder, hvor rehabilitering er en av våre spesialiteter.

Les mer …

Carlsen på Taket as

mandag 26. juni 2017 08:43

carlsen_pa_taketCarlsen på Taket as påtar seg alt utvendig vedlikehold av bygg, - fra det minste til det største. vi tar oss av alle typer taktekking: Kobber, aluminium, stål, takstein, skifer og asfalt membramer.

Les mer …

Fargehuset Villanger AS

mandag 26. juni 2017 08:43

fargehusetFargehuset Villanger AS ble etablert i 1987 i Knarvik senter. Vi har i dag interiørbutikk med 9 ansatte, og ein håndverksavdeling med til sammen 10 mann som tapetserer, legger gulv (belegg/parkett/våtrom) og maler.

Les mer …

Helland AS

mandag 26. juni 2017 08:43

helland_logoEn profesjonell leverandør av byggetjenester til private og offentlige tiltakshavere. Vi utfører våre oppdrag primært i Bergen Kommune, men vi har også oppdrag utenfor Bergen.

Les mer …

Glassmester Gjesdal AS

mandag 26. juni 2017 08:43

gjesdal_logoGlassmester Gjesdal AS leverer det meste innen glassarbeid. Vi utfører som en glassmester skal og vi har kvalitet på det arbeidet vi utfører.  Glassmester Gjesdal har en omfattende service til næringslivet og private når et gjelder sikring etter innbrudd og skade.

Les mer …

i Bergen & Hordaland