1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
YouTube-verdens mest populære nettbaserte videofellesskaptv2sport_logoFacebook er det suverent største nettsamfunnet i NorgeNorges største markedsplassBergen kinoSK Brann - Bergens stolthetSpotify - stream musikk fra hele verdenGoogletinnHotmail.comGmailskyss
Sammenlign priser på varer
BillettservicePå sas.no kan man bestille billig flyreise, hotell, leiebil og pakkereise.Billig hotell med hotels_comItslearningnav_logo

Barn & ungdom

VilVite

lørdag 24. juni 2017 13:54

vilvite_logoEt vitensenter er et populærvitenskapelig opplevelses- og læringssenter for teknologi, naturvitenskap og realfag. Her er det ikke vitenskapens resultater som teller i første omgang, men hvor spennende vitenskapelig arbeid og eksperimenter er. Vitensenteret inviterer folk i alle aldre til å ta del i dette og retter seg spesielt mot barn og unge under utdanning.

Les mer …

Norsk Lek & Park

lørdag 24. juni 2017 13:54

norsk_lek_og_park_logoSkal du lage lekeplass? Kan vi få være med? Norsk Lek & Park produserer og markedsfører lekeapparat,samt park- og utemøbler for norske forhold. Det har vi gjort i over 10 år og vi gleder oss til hver eneste arbeidsdag.

Les mer …

Oasen bibliotek

lørdag 24. juni 2017 13:54

oasen_bibliotekOasen bibliotekfilial ligger sentralt i Fyllingsdalen. På Oasen filial kan du låne bøker, lydbøker, filmer og språkkurs. Du kan lese aviser og tidsskrifter, få tilgang til oppslagsbøker og offentlig informasjon.

Les mer …

Osbadet

lørdag 24. juni 2017 13:54

osbadetTopp moderne badeanlegg i Os Kommune i Hordaland. Badet hadde sin offisielle åpning 20. september 2006. Osbadet har de siste årene hatt godt besøk og bidratt sterkt til økningen i tilbudet om svømmeundervisning i kommunen. Ta turen og få en hyggelig opplevelse!

Les mer …

Stigespillerne

lørdag 24. juni 2017 13:54

stige_spillerneStigespillerne er en teatergruppe som holder til i Bergen. Gruppen har eksistert siden 1995 og har i denne perioden laget teater for små og store folk, på små og store scener.

Les mer …

Teatergruppa BULEskit

lørdag 24. juni 2017 13:54

buleskitBULEskit er teatergruppa i Bergen ungdomslag Ervingen. Gruppa er sett saman av nokså ulike menneske med ei felles interesse - teater. Saman prøver me å leike oss fram til teaterglede og god samspel.

Les mer …

Nordnes Sjøbad

lørdag 24. juni 2017 13:54

nordnes_sjobadNordnes sjøbad ligger i Nordnesparken i Bergen, ikke langt unna Akvariet og med gangavstand til byen. Dette er et utendørs oppvarmet 25-meters saltvannsbasseng som holder 25 grader. Bassenget har fleksible åpningstider etter vær og vind.

Les mer …

Sentralbadet

lørdag 24. juni 2017 13:54

sentralbadetLiker du å bade? Sentralbadet er byens storstue for svømmelystne. Her finner du et 25 m svømmebasseng med stupebrett-/tårn og eget barnebasseng.

Les mer …

Brushytten

lørdag 24. juni 2017 13:54

brushytten_logoBrushytten i Bergen ligger like ved Rundemanden og Blåmanden, for å komme hit kan du gå via Fløyen. Fra Fløyen går det grusvei helt frem. Den nye Brushytten stod klar til bruk Søndag 18. mai 2008. Her er det salg av enkel turmat, drikke og sjokolade. For mange barnefamilier fungerer Brushytten som et populært mål for søndagsturen.

Les mer …

i Bergen & Hordaland